Διατροφικές πηγές, μηχανισμοί δράσεις και τύποι καρκίνου στους οποίους αντιδρά η κουρκουμίνη

Μηχανισμοί και δράσεις φυσικών μικροσυστατικών και τύποι καρκίνου στους οποίους αντιδρούν

Και ξεκινώ με το κουρκούμι και την κουρκουμίνη
Διατροφικές πηγές, μηχανισμοί δράσεις και τύποι καρκίνου στους οποίους αντιδρά η κουρκουμίνη
Κουρκούμι – κουρκουμίνη
Φυσική πηγή προέλευσης: Σκόνη κουρκουμά-Curcuma longa
Μη διστάζετε, προσθέστε τον κουρκουμά παντού.
Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα αντικαρκινικά διατροφικά στοιχεία-David Khayat
Μηχανισμοί δράσης:
αντιφλεγμονώδες,
αντιοξειδωτικό,
αντιαγγειογενετικό,
ανοσορυθμιστικό,
αντιμιτωτικό – τα αντιμιτωτικά ιάματα χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση του καρκίνου.
Επίδραση στους παρακάτω τύπους καρκίνου:
δέρματος,
πνεύμονα,
στοματικής κοιλότητας,
εγκεφάλου,
λαιμού,
οισοφάγου
στομάχου,
ήπατος,
παγκρέατος,
λεπτού εντέρου,
παχέος εντέρου,
ουροδόχου κύστεως,
μαστικού αδένα,
λεμφώματος,
τραχήλου μήτρας.

David Khayat: Αντικαρκινική διατροφή
Ο David Khayat, γεννημένος στις 27 Αυγούστου 1956, είναι Γάλλος ογκολόγος .
Επικεφαλής του Τμήματος Ιατρικής Ογκολογίας στο Νοσοκομείο Pitié-Salpêtrière από το 1990, είναι επίσης Καθηγητής Ογκολογίας στο Πανεπιστήμιο Pierre και Marie Curie και αναπληρωτής Καθηγητής στο MD Cancer Center στο Χιούστον του Τέξας.
Εκλέχτηκε στο διοικητικό συμβούλιο της Αμερικανικής Εταιρείας Κλινικής Ογκολογίας το 2013.
Διοργανωτής της Παγκόσμιας Διάσκεψης Κορυφής κατά του Καρκίνου στην UNESCO, ξεκίνησε τον Χάρτη του Παρισιού κατά του Καρκίνου και ηγήθηκε του Γαλλικού Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου μεταξύ Απριλίου 2004 και Σεπτεμβρίου 2006.

Κείμενο και επιμέλεια κειμένου:thalia-botanologia.gr

Share: